Medical

ساخت وبلاگ

ریزش مو سکه ای (آلوپسی آره آتا یا طاسی سکه ای) یکی از انواع ریزش مو است. علت ریزش مو سکه ای، حمله‌ی اشتباهی سیستم ایمنی بدن به فولیکول‌های موست. فولیکول‌ها دقیقا نقطه‌ای هستند که رویش مو از آنجا شروع می‌شود. این حمله به فولیکول‌ها معمولا موقتی است. دانشمندان هنوز نمی‌دانند که چرا سیستم ایمنی چنین رفتاری دارد. ریزش مو سکه ای (آلوپسی آره آتا) بیشتر در افراد زیر ۲۰ سال دیده می‌شود اما افراد مسن‌تر یا کودکان نیز ممکن است دچار طاسی سکه ای بشوند. ریزش موی سکه ای در مردان و زنان به یک میزان است. ریزش مو سکه ای به‌شکل ریزش دسته‌های مو رخ می‌دهد. این ریزش باعث خالی‌شدن سر یا سایر نقاط بدن از مو می‌شود. این خالی‌شدن به شکل بخش‌های دایره‌ای‌شکل و هموار رخ می‌دهد؛ یعنی پوست سر صاف است و هیچ‌گونه زخمی ندارد. همان‌طور که گفتیم، این نوع ریزش مو در جوانان زیر ۲۰ سال بیشتر به چشم می‌خورد. در بعضی موارد آلوپسی آره آتا موها نازک و نازک‌تر می‌شوند و خبری از ریزش کلی و محسوس (کچلی ناحیه‌ای) نیست یا موها رشد می‌کنند اما رشدشان متوقف می‌شود و چند تار مو در حاشیه یا درون دایره‌ی بدون مو باقی می‌ماند که به آن ریزش موی علامت تعجبی گفته می‌شود زیرا این موها قاعده باریک و ساقه طبیعی دارند و شبیه علامت تعجب (!) هستند. در موارد بسیار نادری نیز تمام موی سر و بدن دچار ریزش می‌شود. ریزش مو اغلب به‌صورت مقطعی صورت می‌گیرد و در مقطعی مو ریزش پیدا می‌کند و سپس دوباره رشد در آن دیده می‌شود. موها پس از ریزش در طول چندین ماه مجددا می‌رویند اما در نواحی دیگر ریزش پیدا می‌کنند.

منبع: خانه سفید

Medical...
ما را در سایت Medical دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sara sarabani692 بازدید : 77 تاريخ : يکشنبه 23 دی 1397 ساعت: 20:56

 

ریزش مو و کم پشتی موی سر را امروزه تمام افراد تا حدودی تجربه می کنند. تغییر الگوی رفتاری و رژیم غذایی انسان های دنیا مدرن نسبت به گذشتگان یکی از علل اصلی ریزش موی سر است. نسخه های خانگی و طب سنتی برای درمان ریزش مو را می توان برای حل این مشکل مورد استفاده قرار داد چرا که این دسته از توصیه ها تاثیراتی ثابت شده و بدون عوارض بر روی رشد و تقویت مو داشته اند.

 

۱. تلوژِن اِفلوویوم

تلوژن افلوویوم پدیده‌ای است که بعد از بارداری، جراحی‌های مهم، کاهش وزن شدید یا استرس زیاد اتفاق می‌افتد و باعث می‌شود که روزانه موقع حمام، سشوار کردن و شانه زدن، تعداد زیادی مو از دست بدهید. این پدیده می‌تواند از عوارض جانبی مصرف داروهای ضدافسردگی، بتابلوکرها یا داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی باشد. در مدت ابتلا به تلوژن افلوویوم، مو سریع‌تر از حد طبیعی از فاز «رشد» به فاز «استراحت» حرکت می‌کند و بعد از آن وارد فاز «ریزش» می‌شود.

 

نشانه‌ها: خانم‌ها معمولا ۳ تا ۶ هفته بعد از گذراندن یک حادثه‌ی پردغدغه، تلوژن افلوویوم را تجربه می‌کنند و در شدیدترین حالت ممکن است به اندازه‌ی یک مشت مو از دست بدهند.

 

روش تشخیص: آزمایش خاصی برای تشخیص این پدیده وجود ندارد، اما احتمالا پزشک‌تان سؤالاتی درمورد اتفاق‌های اخیر زندگی‌تان می‌پرسد و به برجستگی‌های به شکل باتوم روی پیاز موهایتان توجه می‌کند. این برجستگی‌ها نشان می‌دهند که موی شما چرخه‌ی کامل رشد را طی کرده، اما به‌خاطر استرس، این چرخه، سرعت زیادی داشته است.

 

کارهایی که می‌توانید انجام بدهید: در موارد خاص مثل بارداری یا عمل جراحی باید صبر کنید تا دوره‌ی ریزش تمام شود. اگر ریزش به‌خاطر داروهایتان است با پزشک‌تان صحبت کنید تا دُز دارو را پایین بیاورد یا دارویتان را عوض کند. اگر هم علت ریزش مو استرس باشد، باید نگرانی‌هایتان را کم کنید.

۲. ریزش موی ارثی

آلوپسی آندوژنتیک یا همان ریزش موی ارثی، مهم‌ترین دلیل ریزش مو است. این ژن را ممکن است از طرف خانواده‌ی مادری یا پدری به ارث ببرید و اگر هردوی آنها ریزش مو داشته باشند، احتمال اینکه شما هم این پدیده را تجربه کنید بیشتر می‌شود.

 

علایم: دکتر پاملا جاکوبوویچ (Pamela Jakubowicz)، متخصص پوست، می‌گوید که موهای جلوی سرِ زنانی که ریزش موی ارثی دارند، نازک می‌شود. این مشکل بسیار آرام پیشرفت می‌کند و ممکن است حتی در سن ۲۰ سالگی هم شروع شود. اگر مادرتان این مشکل را داشته باشد بیشتر در معرض آسیب هستید. در برخی موارد این ریزش ممکن است گسترش یابد و کل پوست سرتان را در بر بگیرد.

 

کارهایی که می‌توانید انجام بدهید: اگر محلول ماینوکسیدیل (روگین) را روزی دوبار روی سرتان بمالید، می‌توانید سرعت ریزش موهایتان را کم کنید. این دارو برای مردان و زنان مناسب است اما زنان باید از یک محلول ضعیف‌تر استفاده کنند تا دچار عوارض جانبی آن نشوند. خانم‌ها در دوران بارداری و شیردهی هم نباید از این محلول استفاده کنند. فیناستراید هم که یک داروی خوراکی است، می‌تواند یک راه‌حل خوب برای آقایان باشد.

۳. کم‌کاری تیروئید

میلیون‌ها نفر، که اغلب‌شان خانم‌ها هستند، مشکل تیروئید دارند. تیروئید هورمونی است که متابولیسم، ضربان قلب و مزاج را کنترل می‌کند و وقتی ترشح این هورمون در بدن‌تان خیلی کم باشد شما به بیماری هیپوتیروئید یا کم‌کاری تیروئید مبتلا می‌شوید. برعکس، اگر بدن‌تان مقدار زیادی تیروئید ترشح کند به بیماری هایپرتیروئید یا پرکاری تیروئید مبتلا می‌شوید. هورمون تیروئید بر همه‌چیز تأثیر می‌گذارد از سرعت متابولیسم پایه، سرعتی که بدن‌تان اکسیژن و انرژی را برای عملکردش مصرف می‌کند تا رشد مو، پوست و ناخن. اگر میزان ترشح این هورمون کم یا زیاد باشد در عملکرد بدن‌تان تغییراتی رخ می‌دهد.

 

نشانه‌ها: کم‌کاری تیروئید نشانه‌های زیادی دارد مثل: چاقی مزمن و بی‌دلیل، خستگی، یبوست، افسردگی و دشواری تمرکز. به‌علاوه پوست، مو و ناخن آسیب‌پذیرتر می‌شوند و به‌سادگی می‌شکنند. دکتر تئودور سی. فریدمن (Theodore C. Friedman)، مدیر قسمت غدد درون‌ریز، متابولیسم و داروهای مولکولی دانشگاه چارلز درو (Charles Drew) و یکی از نویسنده‌های کتاب «راهنمای کامل بیماری‌های تیروئیدی»، می‌گوید که این بیماری در خانم‌ها رایج‌تر است. حدود ۵ درصد مردم آمریکا این مشکل را دارند اما آمار زنان مبتلا به این بیماری ۱۰ برابر است.

 

کم‌کاری تیروئید می‌تواند باعث کاهش وزن بی‌دلیل، تپش قلب، عصبانیت، کج‌خلقی، اسهال، پوست مرطوب، ضعف عضلات و ظاهر مبهوت چشم‌ها شود و اگر سرعت متابولیسم زیاد شود ریزش مو را هم تجربه خواهید کرد. به‌طور کلی آمارها نشان می‌دهند کم‌کاری تیروئید کم‌تر از پرکاری تیروئید مشاهده می‌شود.

 

روش آزمایش: غده‌ی هیپوفیز، تیروئید را تحریک می‌کند تا هورمون تیروئید ترشح کند. ‌آزمایش خون میزان هورمون تیروئیدِ در گردش را اندازه می‌گیرد. سطح بالای هورمون نشان‌دهنده‌ی پُرکاری تیروئید و سطح پایین آن هم نشان‌دهنده‌ی کم‌کاری تیروئید است.

 

کارهایی که می‌توانید انجام بدهید: پزشک‌تان ممکن است داروهای کنترل‌کننده‌ی هورمون تیروئید را تجویز کند تا سطح آن به حد طبیعی برگردد. ممکن است برای تشخیص دُز مناسب، تست تی‌اس‌اچ هم انجام بدهید.

۴. لوپوس

لوپوس یک بیماری خودایمن مزمن است که باعث می‌شود سیستم ایمنی بدن به بافت‌های سالم حمله کند. حدود یک و نیم میلیون نفر این مشکل را دارند و احتمال ابتلای زنان به این بیماری در سنین فرزندآوری بیشتر است.

 

نشانه‌ها: دکتر آرتور وینستین (Arthur Weinstein)، مدیر بخش روماتولوژی بیمارستان مرکزی واشنگتن، می‌گوید: «معمولا لوپوس باعث خستگی شدید، سردرد، زخم دهان و مفاصل دردناک و متورم می‌شود. خیلی از مردم حساسیت و التهاب پوستی را روی برآمدگی بینی‌شان تجربه می‌کنند و نسبت به خورشید حساس‌تر می‌شوند. دیگر نشانه‌ها شامل تب، ورم دست و پا و اطراف چشم، درد قفسه‌ی سینه و کم‌خونی می‌شود، این بیماری می‌تواند علت ریزش شدید مو هم باشد که ممکن است به شکل ملایم بروز کند و موقع حمام یا شانه‌زدن موها رخ بدهد یا اینکه کمی شدیدتر باشد و با ریزش موی دسته‌ای و التهاب پوست سر همراه شود.» چون این نشانه‌ها در خیلی بیماری‌های دیگر هم مشاهده می‌شوند، به لوپوس «مقلد بزرگ» هم می‌گویند.

 

روش تشخیص: متخصص روماتولوژی، مفاصل و بقیه‌ی بافت‌هایتان را برای پیدا کردن نشانه‌های التهاب مثل حرارت، درد، ورم و سرخی بررسی می‌کند. آزمایش خون برای اندازه‌گیری سطح آنتی‌بادی‌های ضدهسته‌ای هم می‌تواند به تشخیص لوپوس کمک کند. همچنین دکتر وینستین می‌گوید که دانشکده‌ی روماتولوژی آمریکا ۱۱ شاخص را برای تشخیص لوپوس معرفی کرده است که داشتن ۴ تا از آنها نشان‌دهنده‌ی ابتلا به این بیماری است. هرچند وجود شاخص‌های کمتر همراه با بافت‌برداری پوست، می‌تواند نشان‌دهنده‌ی این بیماری باشد.

 

کارهایی که می‌توانید انجام بدهید: اگر ریزش موهایتان همراه با درد مفاصل، خستگی و دیگر نشانه‌های لوپوس است به یک متخصص روماتولوژی مراجعه کنید. این بیماری با داروهای خوراکی مثل پردنیزون (Prednisone) قابل درمان است. اگر خارش پوستی هم دارید باید به متخصص پوست مراجعه کنید تا برای‌تان یک کِرِم موضعی تجویز کند.

 

۵. کمبود آهن

زنانی که در دوران عادت ماهانه خون‌ریزی زیادی دارند یا به اندازه‌ی کافی مواد غذایی خون ساز مصرف نمی‌کنند، ممکن است دچار کمبود آهن شوند. کمبود آهن زمانی اتفاق می‌افتد که خون به اندازه‌ی کافی گلبول قرمز نداشته باشد. گلبول‌های قرمز وظیفه‌ی اکسیژن‌رسانی به سلول‌ها را به‌عهده دارند تا انرژی‌شان تأمین شود.

 

نشانه‌ها: کمبود آهن باعث خستگی شدید، ضعف و رنگ‌پریدگی می‌شود. همچنین ممکن است سردرد، مشکل در تمرکز، سردی دست و پا و ریزش مو هم داشته باشید. اگر حرکت سنگین و شدیدی هم انجام بدهید نفس‌تان می‌گیرد.

 

روش تشخیص: برای تشخیص کم‌خونی معمولا مقدار فریتین را اندازه‌گیری می‌کنند، این پروتئین آهن را در بدن‌تان ذخیره می‌کند. ممکن است پزشک‌تان سطح هماتوکریت خون‌تان را هم بررسی کند. این تست نشان می‌دهد که چه میزان از خون‌تان از گلبول قرمز ساخته شده است.

 

کارهایی که می‌توانید انجام بدهید: مواد غذایی حاوی آهن مثل گوشت، ماهی، سبزیجات، غلاتِ غنی‌شده و لوبیا مصرف کنید. اگر در کنار این غذاها از منابع ویتامین C هم استفاده کنید بهتر است چون به جذب بیشتر آهن کمک می‌کنند. زنها به روزی ۱۸ میلی‌گرم آهن احتیاج دارند که این عدد بعد از یائسگی به ۸ میلی‌گرم می‌رسد. با پزشک‌تان مشورت کنید تا اگر لازم است از مکمل‌های آهن استفاده کنید. دکتر فاسکو می‌گوید که می‌توانید از مکمل‌های مخصوص ریزش مو هم استفاده کنید. مواد تشکیل‌دهنده‌ی اصلی این مکمل‌ها ممکن است شامل بیوتین، سیلیس، السیستین و آهن باشند.

۶. سندروم تخمدان پلی‌کیستیک

زنان بسیاری از سندروم تخمدان پلی‌کیستیک رنج می‌برند. این بیماری که می‌تواند از سن ۱۱ سالگی شروع شود به‌دلیل نامتعادل بودن هورمون‌ها اتفاق می‌افتد. در این بیماری، تخمدان، هورمون مردانه را بیشتر از حد طبیعی ترشح می‌کند. این سندروم اغلب باعث ناباروری می‌شود.

 

نشانه‌ها: سندروم تخمدان پلی‌کیستیک باعث رشد موی صورت، عادت ماهانه‌ی نامنظم، جوش و کیست در تخمدان می‌شود. دکتر فاسکو می‌گوید: «با اینکه ریزش موی سرتان خیلی زیاد می‌شود، اما موهای بیشتری در سایر اعضای بدن‌تان می‌روید.»

 

روش تشخیص: ممکن است پزشک‌تان برای‌تان آزمایش خون بنویسد تا سطح تستوسترون و دهیدرو‌اپی‌اندروسترون (یکی از محصولات جانبی تستوسترون) را بررسی کند.

 

کارهایی که می‌توانید انجام بدهید: اغلب سندروم‌های تخمدان پلی‌کیستیک با قرص‌های ضدبارداری درمان می‌شوند. این قرص‌ها حاوی آنتی‌آندروژن هستند که از ترشح تستوسترون جلوگیری می‌کنند. اگر نمی‌توانید از این قرص‌ها استفاده کنید، احتمالا پزشک‌تان اسپیرونولاکتون تجویز می‌کند که عملکرد مشابهی دارد. کم کردن وزن هم می‌تواند به کاهش آثار هورمون‌های مردانه کمک کند.

 

۷. بیماری‌های پوستی سر

پوست سر ناسالم می‌تواند التهاب پوستی ایجاد کند که رشد مو را با مشکل مواجه می‌کند. بیماری‌های پوستی که به ریزش مو منجر می‌شوند شامل درماتیت سبورئیک (شوره)، پسوریازیس و عفونت‌های قارچی مانند رینگ‌وُرم هستند.

 

نشانه‌ها: دکتر جاکوبوویچ می‌گوید: «درماتیت سبورتئیک باعث ریزش پوسته‌ی سر می‌شود، پس می‌توانید پوسته‌های چرب و زرد را روی شانه‌هایتان یا در موهایتان ببینید. شوره می‌تواند در اثر مخمری به نام مالاسزیا، تغییرات هورمونی یا چربی زیاد پوست سر باشد. پسوریازیس یک بیماری خودایمن است که باعث تعویض بیش از حد سلول‌های پوست سر می‌شود و یک لایه‌ی ضخیم سفید روی پوست سر ایجاد می‌کند که اگر کنده شود، ممکن است باعث خون‌ریزی شود. عفونت قارچی هم در اثر تماس با یک فرد یا حیوانِ مبتلا به‌وجود می‌آید، باعث ایجاد قرمزی روی پوست سر می‌شود و می‌تواند به تمام نقاط آن گسترش یابد.»

 

روش تشخیص: آزمایش فیزیکی پوست سر می‌تواند در تشخیص نوع بیماری کمک کند. کِشت میکروب‌های قارچی و بافت‌برداری از پوسته‌ی سر احتمالا نشان‌دهنده‌ی رینگ‌ورم هستند.

 

کارهایی که می‌توانید انجام بدهید: هرکدام از این بیماری‌ها روش درمان خاص خود را دارند: شامپو برای درمان شوره، دارو یا نوردرمانی برای پسوریازیس و داروهای ضدقارچ خوراکی برای رینگ‌ورم درمان‌های مرسومی هستند.

۸. طاسی منطقه‌ای

طاسی منطقه‌ای یا آلوپسی آره‌آتا یک بیماری خودایمن است که در آن سیستم ایمنی بدن به فولیکول‌های مو حمله می‌کند. ۴٫۷ میلیون نفر در آمریکا از این بیماری رنج می‌برند و به نسبت مساوی در مردان و زنان رواج دارد. دلیلش ناشناخته است اما ممکن است با استرس و بیماری شروع شود.

 

نشانه‌ها: این بیماری می‌تواند در ۳ حالت رخ بدهد. دکتر فاسکو می‌گوید که آلوپسی آره‌آتا معمولا باعث تکه‌های صاف و دایره‌ای طاسی پوست سر، ابرو و پاها می‌شود. کل ریزش موی سر را آلوپسی توتالیس (طاسی کامل) می‌گویند و ریزش موی سایر نقاط بدن آلوپسی یونیورسالیس نام دارد. دکتر فاسکو می‌گوید: «بعضی بیماران می‌گویند قبل از اینکه ناحیه‌ای از بدن‌شان بی‌مو شود چیزی شبیه مور‌مور یا سوزش در آن قسمت حس می‌کردند.»

 

روش تشخیص: مشاهده‌ی الگوی ریزش مو و آزمایش خون برای بررسی میزان ذخیره‌ی آهن و آزمایش‌های هورمونی، می‌توانند در تشخیص این بیماری کمک کنند.

 

کارهایی که می‌توانید انجام بدهید: دکتر فاسکو می‌گوید: «بیماری آلوپسی آره‌آتا معمولا با کورتیکواستروئید موضعی درمان می‌شود.» در بعضی موارد ماینوکسیدیل (روگین) می‌تواند مشکل را حل کند. کم کردن اضطراب هم خیلی اهمیت دارد.

 

۹. مدل دادن بیش از حد موها

استفاده‌ی بیش از حد از شامپو، مدل دادن و رنگ کردن زیاد می‌تواند به موهای شما آسیب برساند. گرما و مواد شیمیایی مو را ضعیف می‌کنند و باعث شکنندگی و ریزش مو می‌شوند. معمولا ترکیب مواردی مثل کراتینه، رنگ و سشوار کردن علت ریزش مو و آسیب به آن است.

 

نشانه‌ها: اگر علت ریزش مو آسیب خارجی ناشی از مدل دادن به آن باشد، مو به‌سادگی می‌شکند و برآمدگی‌های باتوم‌شکل را نمی‌توانید روی ریشه‌اش ببینید.

 

روش تشخیص: دکتر جاکوبوویچ یک روش خاص دارد، او حدود ۵۰ تار مو را به آرامی می‌کِشد و به‌دنبال برجستگی‌های باتوم‌شکل روی پیاز مو می‌گردد.

 

کارهایی که می‌توانید انجام بدهید: از دستگاه‌هایی که گرمای زیادی تولید می‌کنند برای مدل دادن به موهایتان استفاده نکنید. درجه‌ی سشوارتان را روی خنک یا متوسط تنظیم کنید و تماس با سطوح فلزی را به حداقل برسانید. موهایتان را با بیش از دو درجه اختلاف نسبت به رنگ اصلی‌شان رنگ نکنید، چون هرچه اختلاف رنگ بیشتر باشد باید از رنگ موی بیشتری استفاده کنید که باعث شکستن و آسیب به مو می‌شود. اگر از ژل یا اسپری مو استفاده می‌کنید، قبل از خشک شدن مو، آن را شانه بزنید در غیر این‌ صورت موهایتان سفت و حرکت شانه در آن سخت می‌شود و راحت‌تر می‌شکند. شرایط موهایتان فقط در ظاهر شما تأثیر ندارد بلکه نشان‌دهنده‌ی سلامتی‌تان هم هست. اگر ریزش مو دارید حتما به متخصص پوست و مو مراجعه کنید.

منبع: خانه سفید

 

Medical...
ما را در سایت Medical دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sara sarabani692 بازدید : 75 تاريخ : سه شنبه 18 دی 1397 ساعت: 17:58

 

امروزه با توجه به اهمیت زیبایی، مو هم همانند دیگر اعضای بدن نیاز به مراقبت داشته و در صورتی که سلامت مو به خطر بیفتد ممکن است عواقب ناخوشایندی را برای فرد بوجود آورده و باعث شود که در اثر ریزش مو به دلایل مختلفی همانند: ریزش موی ارثی، ریزش موی ناشی از استفاده بیش از حد از وسایل و مواد آرایشی-پیرایشی، بیماری هایی نظیر آلوپسی، لیکن پلان، سوختگی، شیمی درمانی و ... فرد اعتماد به نفس خود را از دست داده و نتواند در جامعه آن طور که دلخواه وی می باشد زندگی کند.

راه جایگزین و درمان ریزش مو

همانطور که می دانید ریزش مو دلایل مختلف و متعددی دارد و نمی توان درمان واحدی را برای ریزش مو بیان کرد اما اگر بخواهیم به درمان های معروف ریزش مو اشاره کنیم می توان از کاشت مو، ترمیم مو، داروهای ضد ریزش مو، پروتز مو و ... نام ببریم که در اینجا بین درمان های یاد شده می خواهیم اطلاعاتی را در مورد پروتز مو در اختیار شما قرار دهیم.

پروتز مو چیست؟

یکی از راههای جایگزین ریزش مو ترمیم مو می باشد که برای کسانی که به هر دلیلی نمی توانند کاشت مو انجام دهند. در ترمیم مو شبکه ای شبیه سازی شده از پوست سر انسان تهیه می شود که به آن پروتز می گویند و موهای روی آن سوار هستند.

ادعایی که در تبلیغات فراوان در مورد این روش ترمیم مو یعنی پروتز مو، می شود، این است که پروتز مو با کلاه گیس تفاوت فراوانی دارد. بله پروتز مو و کلاه گیس تفاوت هایی دارند اما فقط در ساختار و نه در نحوه استفاده. بر اساس اطلاعاتی که عرضه کنندگان این محصول در اختیار عموم مردم قرار می دهند، گفته می شود از چسب های طبیعی و گیاهی برای اتصال پروتز به پوست سر استفاده می شود. اولا ذکر این نکته ضروری است که مواد اولیه تمام چسب ها گیاهی می باشد اما دلیل بر این نیست که هر ماده ی گیاهی می تواند بی خطر باشد. چسب هنگامی که بر روی پوست سر قرار می گیرد اولا مانع از رشد موهای طبیعی می شود، ثانیا باعث بروز بویی نامطبوع که حاصل از تجمع چربی سر است، می شود. همچنین باعث ایجاد حساسیت های پوستی و قرمزی می شود.

در مورد پروتز مو باید گفت که همان کلاه گیس می باشد اما به شکلی مدرن تر و با توجیهاتی متفاوت.

کاشت مو یک روش ترمیمی کاملا طبیعی و مورد تایید می باشد که در آن موهای طبیعی از سر خودتان برداشته و در قسمت های کم مو کاشته می شود بدون هیچگونه چسب و یا مواد شیمیایی، غیر طبیعی و یا توجیه شده. اگر بخواهیم در مورد هزینه های آن نیز صحبت کنیم باید گفت با توجه به دائمی بودن کاشت مو هزینه ای که برای آن می پردازید به مراتب ارزشمند تر از هزینه ی پروتز مو با وجود خطراتی که برای شما ایجاد می کند و مدت محدودی که از آن استفاده می کنید می شاد.

حال شما باید تصمیم بگیرید، کاشت مو یا پروتز مو؟

منبع: خانه سفید

 

 

Medical...
ما را در سایت Medical دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sara sarabani692 بازدید : 94 تاريخ : سه شنبه 18 دی 1397 ساعت: 19:12

یکی از راه حل هایی که باعث می شود ابروهایتان همانند گذشته کشیده و پر پشت باشد کاشت ابرو است اصول و قواعد و قوانین کاشت ابرو همانند کاشت مو می باشد با این تفاوت که در کاشت ابرو به دلیل اینکه شرایط حساس تر بوده نیاز به دقت و ظرافت های بالایی می باشد به طور کلی اگر بخواهیم کاشت ابرو را تعریف کنیم باید بگوییم که کاشت ابرو یا همان پیوند ابرو  به فرآیندی گفته می شود که طی آن ابتدا موها را از کناره های گوش یا همان بغل گوش (به دلیل اینکه موهای کناره گوش نرم تر و شبیه به موهای ابرو می باشد) برداشت می کنند و در امتداد ابرو های فرد کاشت می کنند. همانطور که گفته شد اصول و قواعد کاشت ابرو همانند کاشت مو می باشد یعنی پس از چند روز موهای ابروی کاشته شده ریزش پیدا می کنند و حدود 3 ماه موهای جدید ابرو جوانه زده و در نهایت در طول 9 ماه پس از کاشت ابرو موهای ابرو کامل در آمده و تکمیل می شود 

منبع: خانه سفید

Medical...
ما را در سایت Medical دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sara sarabani692 بازدید : 92 تاريخ : چهارشنبه 12 دی 1397 ساعت: 17:30

حتما در مورد روش های مختلف کاشت مو و بهترین روش کاشت مو بارها مقاله های مختلفی را مطالعه کرده اید اما میخواهیم مدرن ترین روش کاشت مو، کاشت مو با ربات ARTAS را به شما عزیزان معرفی کنیم.

این روش کاشت مو با سیستم رباتیک ARTAS و کاملا اتوماتیک انجام می شود. این ربات مجهز و پیشرفته با آنالیز دقیق سر و قسمت های طاس و کم پشت و هم چنین تشخیص گرافت های مناسب تر از قسمت بانک مو آن ها را برداشته و در قسمت جلوی سر با تراکم مناسب و خط رویش عالی کاشت می کند.

در این روش هیچگونه دخالت دستی وجود ندارد و با تاییدیه های بهداشتی و انجمنی می تواند خیال شما را بابت مسائل بهداشتی و همچنین یک کاشت موی باکیفیت راحت کند.

در عصری که تمام فعالیت های انسانی کم کم به ربات های هوشمند سپرده می شود ربات ARTAS می تواند از پیشروها در زمینه پزشکی باشد و تحول شگرفی را در عمل زیبایی کاشت مو بوجود بیاورد.

منبع: خانه سفید

 
Medical...
ما را در سایت Medical دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sara sarabani692 بازدید : 99 تاريخ : دوشنبه 10 دی 1397 ساعت: 18:57

داشتن رژیم غذایی بعد از کاشت مو مناسب می تواند باعث رشد فولیکول های تازه و تحریک آن ها شود. این رژیم غذایی می تواند شامل انواع ویتامین ها، مواد معدنی و سایر مواد مغذی مهم باشد. همچنین ماهی دارای مواد مغذی بسیار بالایی است و شامل روغن های مختلف است که باعث تقویت فولیکول های مو می شود. یکی دیگر از مواد غذایی موثر بعد از کاشت مو، مصرف حبوبات و آجیل است که در رشد سالم فولیکول های مو، بعد از کاشت مو، سودمند است. علاوه بر این، پیگیری یک رژیم متعادل برای جلوگیری از «شوک کاشت مو» بسیار تاثیر گذار بوده و کمک زیادی به فرد می کند. رژیم های غذایی حاوی آهن، روی و مواد معدنی برای تولید موهای سالم و فولیکول های مو، لازم هستند. همچنین می توانید بعد از کاشت مو از مواد غذایی شیرین و با ویتامین بالا مصرف کنید. رژیم های غذایی حاوی آهن، روی و مواد معدنی برای تولید موهای سالم و فولیکول ها، لازم هستند. همچنین می توانید بعد از کاشت مو از مواد غذایی شیرین و با ویتامین بالا مصرف کنید.

 غذاهایی که غنی از پروتئین، آهن، روی، منیزیم، کلسیم و ویتامین B6 هستند، منابع عالی و مغذی برای رشد موهای سالم ، جدید و فولیکول های قوی هستند.

 این مواد مغذی معمولا در غذاهایی مانند ماهی، سیب زمینی، لوبیا، فلفل، بروکلی، گوجه فرنگی، اسفناج، آجیل و حبوبات یافت می شود. معمولا بعد از کاشت مو، رشد موها جدید گاهی تا شش ماه به طول می انجامد. بنابراین، شما در این فرصت می توانید یک رژیم غذایی مناسب را در پیش گیرید.

ویتامین ها و مکمل هایی که بعد از کاشت مو برای رشد مو مفید هستند:

باید گفت که، بهترین راه برای رسیدن به اهداف تغذیه ای از طریق عادات غذایی است، نه از طریق مکمل. اما مکمل های تغذیه ای هم در دستیابی به اهداف تغذیه ای، در کنار مصرف مواد غذایی، مناسب هستند.

 در صورت مصرف مکمل ها، رشد مو به میزان قابل توجهی تحریک شده و شما می توانید با در نظر گرفتن این مکمل ها، مواد غذایی مورد نظر را مصرف کنید.

 این ویتامین ها عبارتند از: 

کلسیم

آهن

منیزیم

پروتئین

ویتامین B6

فلز روی

5 غذای مضر بعد از کاشت مو

 بعد از کاشت مو باید مراقب رژیم غذایی خود باشید تا از آسیب رسانی به موهای کاشته شده و رشد موهای جدید، جلوگیری شود. در حالت ایده آل، تغییرات در عادات رژیم غذایی باید قبل از کاشت مو انجام شود در غیر اینصورت، آسیب های جبران ناپذیری بر سلامت موهای فرد وارد می شود.

 افرادی که کاشت مو انجام داده اند باید از مصرف غذاهای فراوری شده، همچنین هر نوع نوشیدنی حاوی شکر افزوده اجتناب کنند. بنابراین بیماران باید در نظر داشته باشند که مصرف برخی مواد غذایی در این دوره مخصوصا چند هفته اول کاشت مو، مناسب نیست و پس از کاشت مو باید با تغییرات غذایی رژیمی و اجتناب از مواد غذایی فراوری شده از موهای خود محافظت کنید.

 برخی از مواد غذایی مضر بعد از کاشت مو عبارتند از:

 1- فست فود

 مصرف مواد غذایی بسیار چرب فرآوری شده و فست فود ها بعد از کاشت مو برای رشد موهای جدید بسیار مضر است بنابراین از مصرف فست فود بعد از کاشت مو پرهیز کنید.

 2- اره ماهی

 سطح بالای جیوه می تواند منجر به ریزش مو شود، برخی از ماهی ها از جمله اره ماهی و یا ماهی تن دارای سطح بالایی از جیوه هستند.

 3- نوشابه هایی با سودای رژیمی

 یکی دیگر از مواد مضر بعد از کاشت مو ، مصرف نوشابه های حاوی سودای رژیمی است که نوعی شیرین کننده مصنوعی به ویژه آسپارتام است که سبب ریزش مو می شود.

 4-قند

 به طور کلی مصرف مواد بسیار شیرین و حاوی قند بعد از کاشت مو توصیه نمی شود. دلیل مضر بودن قند برای مو این است که مواد قندی، مانع از جذب پروتئین های ضروری برای رشد موها می شود. بنابراین، از مصرف غذاهای حاوی قند جلوگیری کنید.

 5-نشاسته

 از آنجا که نان سفید، کیک، شیرینی، پاستا سفید و دیگر نشاسته های تصفیه شده بیش از حد فرآوری شده و به شکر تبدیل می شوند سبب ریزش مو می شود.

 6- کنار گذاشتن غذاهای چرب:

 بعد از کاشت مو باید از مصرف غذاهای سرخ کردنی و چرب اجتناب کنید. در ماه اول بعد از کاشت مو ، مصرف غذاهای چرب ممنوع است. رشد مو بعد از کاشت مو کمی کند بوده و نسبت به برخی مواد غذایی واکنش نشان می دهد.

 تأثیر منفی عادات بد مواد غذایی بر سلامت مو، بعد از کاشت مو به اندازه تاثیر مثبت عادات غذایی است. یک رژیم غذایی ضعیف که حاوی مواد مغذی نباشد، به هیچ وجه برای موهای شما مفید نیست مخصوصا برای بیمارانی که کاشت مو انجام داده اند.

 7- نوشیدنی های الکلی مصرف نکنید

 مصرف الکل باعث کاهش سطح روی در بدن شما می شود. روی یک ماده معدنی ضروری برای رشد موهای سالم است. مصرف نوشیدنی های الکلی سبب خشک و شکننده شدن موها می شود. بهتر است به جای مصرف نوشابه های گازدار و یا الکلی از آبمیوه های کم قند استفاده کنید.

منبع: خانه سفید

Medical...
ما را در سایت Medical دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sara sarabani692 بازدید : 104 تاريخ : شنبه 8 دی 1397 ساعت: 17:44

ریزش مو در خانم ها نیز همانند آقایان رخ می دهد و روز به روز بر تعداد زنانی که دنبال یافتن روش های درمان دارویی و یا جراحی مناسب برای خویش می باشند افزوده می گردد. دیگر از زمانی که خانم ها میلی به جدی گرفتن ریزش موی خود نداشته و یا آن را پدیده ای اجتناب ناپذیر ناشی از افزایش سن می دانستند سال های زیادی گذشته است. امروزه پیوند موی طبیعی خانم ها به عنوان یکی از روش های درمانی ریزش مو در خانم ها به ویژه در کسانی که ریزش موی آن ها اساس ژنتیکی و ارثی دارد شناخته شده است. به این نوع از ریزش مو" ریزش مو با الگوی زنانه " گفته می شود که همانند" ریزش مو با الگوی مردانه" ژنتیکی بوده وجنبه فامیلی دارد. موها تاثیر زیادی در چهره فرد دارند و بسیاری از افراد معتقدند که از دست دادن موها آنان را پیرتر از آنچه هستند، نشان می‌دهد. کاشت مو هم از راه‌هایی است که شاید نگرانی از دست دادن موها را برای خیلی از افراد کم کرده است و بسیاری از خانم‌‌ها با این امید که با کم‌پشت شدن موهای‌شان می‌توانند دوباره آنها را بکارند، به مراکز کاشت مو می‌روند. به طور کلی تکنیک کاشت مو در زن و مرد یکسان است. البته در خانم ها احتمال مسمومیت با لیدوکایین بیشتر از مردان است چون توده ی بدنی زنان کمتر از مردان است بنابراین باید لیدوکایین را به آرامی، سطحی و متناوب تزریق کرد.

ناحیه ی دهنده از گوش تا گوش و از میان نواحی پر موی پشت سر و آهیانه می گذرد. در انتخاب ناحیه ی دهنده نحوه ی آرایش و مدل موهای خانم ها حائز اهمیت است مثلاً برخی از خانم ها موهای خود را از پشت سر به سمت بالا شانه کرده و در فرق سر سنجاق می کنند. در این حالت اسکار نواحی تحتانی خلف سر و یا آهیانه در معرض دید خواهد بود.

پس از برداشت نوار پوستی در اغلب بیماران اسکار ظریفی در ناحیه ی دهنده ایجاد می شود. در جلسات بعدی کاشت مو باید اسکار عمل قبلی برداشته شود و همواره یک اسکار در خلف سر دیده شود. این موضوع در گذشته رعایت نمی شد و اسکارهای متعددی در پشت سرایجاد می شد.

باید زاویه و جهت کاشت گرافت ها با زاویه و جهت موهای باقیمانده روی سر بیمار مطابقت داشته باشد در غیراین صورت ماتریکس موهای مجاور صدمه خواهد دید. برای این منظور لازم است منافذ کاشت به آهستگی و با دقت تعبیه شود و چندین بار موها در جهات مختلف شانه شود تا زاویه ی رشد و جهت طبیعی موها مشخص شود. گاهی این مرحله چندین ساعت طول می کشد. تراکم موهای پشت سر به علت کشیده شدن پوست برای بستن زخم در ناحیه ی دهنده مختصری کاهش می یابد.

منبع: خانه سفید

Medical...
ما را در سایت Medical دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sara sarabani692 بازدید : 51 تاريخ : شنبه 8 دی 1397 ساعت: 17:32

اینکه از چه شامپویی بعد از کاشت مو استفاده کنیم و یا شامپوی مناسب کاشت مو یا شامپوی مخصوص کاشت مو، در بازار وجود دارد یا نه، مسائلی هستند که بسیاری از داوطلبان کاشت مو درباره آن سئوال دارند. نحوه شستن مو بعد از کاشت مو، یکی از موارد مهمی است که هم پزشکانی که این عمل را انجام می دهند، در مورد آن حساس هستند و سفارش می کنند و هم خود افرادی که عمل کاشت مو انجام داده اند.

حتما به تبلیغاتی در این زمینه در اینترنت و یا مطبوعات برخورده اید که در آنها از شامپوهای تقویت کننده برای کسانی که بعد از عمل کاشت مو به دنبال تهیه آن هستند، نام برده و این دسته از شامپوها را تبلیغ می کنند. در ابتدا باید تاکید کنیم که کلیه دستورهای شستشو بعد از کاشت مو را باید از پزشک دریافت کنید چون کسی که این عمل را بر روی سر یا ابروهای شما انجام داده است بهتر می داند که چه شامپویی برای شما مناسب تر است و همچنین شستشو بعد از کاشت مو باید چگونه انجام شود.

در واقع یکی از مراحل کاشت مو، همین نکته مهم است یعنی مراقبت پس از کاشت مو هنگام استحمام. البته این مسئله موارد مهمی نیز در کنار نوع شامپوی مصرفی برای کاشت مو، شامل می شود از جمله نحوه شستن سر، استفاده یا عدم استفاده از صابون، نحوه ماساژ دادن در حمام و سرانجام چگونگی خشک کردن موها همه در کنار هم اهمیت دارند و پزشک کاشت مو در این میان به دلیل اهمیت این امر باید تمام نکات لازم و مهم در این زمینه را به فرد گوشزد و به دقت توضیح دهد. 

منبع: خانه سفید

 
Medical...
ما را در سایت Medical دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sara sarabani692 بازدید : 66 تاريخ : پنجشنبه 6 دی 1397 ساعت: 17:35

بعد از کاشت مو برخی از افراد دچار دلمه بستن پوست سر در محل برداشت موها و در محل کاشت مو می گردند که این دلمه ها باید به گونه ای رفع گردند که موجب ایجاد عفونت در فولیکول های مو نگردند و باعث تخریب آنها نشوند.

زمانی که بیمار بعد از کاشت مو دچار دلمه های پوستی در محل بانک موی خود و کاشت مو می گردد متخصص با تجویز آنتی بیوتیک و کرم های مرطوب کننده باعث مرطوب نگه داشتن پوست سر خواهد شد و توصیه های لازم را به بیمار جهت مراقبت های لازم نسبت به رفع این عارضه خواهد داشت البته اغلب دلمه ها بعد از کاشت تا ۱۰ روز رفع خواهند شد.

افرادی که بعد از کاشت موی خود دچار دلمه های بعد از کاشت مو در اطراف مو شده اند می توانند با ریختن ژل آلوئه ورا بر روی زخم های خود بر روی پوست بهبود زخم ها را تسریع نمایند همچنین مرطوب نگه داشتن پوست سر با استفاده از سرم های شستشوی پوست و تکرار این کار در طول شبانه روز به طور مرتب به رفع دلمه های ایجاد شده کمک خواهد کرد.

منبع: خانه سفید

Medical...
ما را در سایت Medical دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sara sarabani692 بازدید : 52 تاريخ : پنجشنبه 6 دی 1397 ساعت: 17:24

بعد از کاشت مو برخی از افراد دچار دلمه بستن پوست سر در محل برداشت موها و در محل کاشت مو می گردند که این دلمه ها باید به گونه ای رفع گردند که موجب ایجاد عفونت در فولیکول های مو نگردند و باعث تخریب آنها نشوند.

زمانی که بیمار بعد از کاشت مو دچار دلمه های پوستی در محل بانک موی خود و کاشت مو می گردد متخصص با تجویز آنتی بیوتیک و کرم های مرطوب کننده باعث مرطوب نگه داشتن پوست سر خواهد شد و توصیه های لازم را به بیمار جهت مراقبت های لازم نسبت به رفع این عارضه خواهد داشت البته اغلب دلمه ها بعد از کاشت تا ۱۰ روز رفع خواهند شد.

افرادی که بعد از کاشت موی خود دچار دلمه های بعد از کاشت مو در اطراف مو شده اند می توانند با ریختن ژل آلوئه ورا بر روی زخم های خود بر روی پوست بهبود زخم ها را تسریع نمایند همچنین مرطوب نگه داشتن پوست سر با استفاده از سرم های شستشوی پوست و تکرار این کار در طول شبانه روز به طور مرتب به رفع دلمه های ایجاد شده کمک خواهد کرد.

منبع: خانه سفید

Medical...
ما را در سایت Medical دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sara sarabani692 بازدید : 50 تاريخ : پنجشنبه 6 دی 1397 ساعت: 17:23

توصیه های قبل از عمل کاشت مو به روش FIT:

دو هفته قبل از عمل:

-هنگام دریافت این بسته، لطفا با دفتر تماس بگیرید و نوبت ملاقات بگیرید و مطمئن شوید که نتایج تست های آزمایشگاهی تان را دریافت کرده اید

-اگر هر نوع داروی رقیق کننده خون مصرف می کنید، لطفا پزشکتان را فورا در جریان بگذارید زیرا ممکن است مشکلاتی در عمل ایجاد کند. این داروها شامل کومادین، پلاویکس و هپارین است

- اگر از داروهای بتا بلوکر مانند ایندرال (پروپرانولول) با دکتر برناستین تماس بگیرید زیرا این دارو ممکن است در ادامه جراحی نیاز به تغییر به داروی دیگری باشد.

درازی مو

n    ناحیه اهدا کننده

با جلسات FUE بیشتر(به طور کلی 1500 پیوند و یا بیشتر)، کل پشت و طرفهای پوست سر باید صبح قبل از عمل تراشیده شود طوری که طول مو 1 میلی متر بیشتر نباشد. برای کسانی که جلسات کمتری خواهند داشت، دکتر قسمت باریکی از سر را که قرار است با مو پوشانده شود(Long-hair Robotic-FUE)می تراشد. اگر پزشک مشخص کرده است که فقط منطقه محدودی را تراش خواهد کرد، لطفا موهایتان را تا حد ممکن در کناره ها و پشت بلند نگه دارید تا بعد از عمل قسمتهایی را که در آن مو کاشته خواهد شد را بپوشاند.

اگر هر سوالی در مورد طول دارید، بهتر است به موهایتان دست نزنید زیرا پزشک ، صبح عمل جراحی موهایتان را با اندازه ممکن اصلاح خواهد کرد.

منطقه دریافت کننده: حداقل دو هفته قبل از جراحی، بهتر است موهایتان را به همان اندازه ای که معمولا نگه میدارید بگذارید بماند. موهای خود را در ناحیه پیوند اصلاح نکنید و یا کوتاه نکنید. پزشک از موها در ناحیه گیرنده برای کمک به پیوند مو استفاده خواهد کرد.

منبع: خانه سفید

 
Medical...
ما را در سایت Medical دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sara sarabani692 بازدید : 51 تاريخ : دوشنبه 3 دی 1397 ساعت: 16:40

در رابطه با انجام فعالیت های ورزش بعد از کاشت مو می توان عنوان نمود که به منظور مراقبت از فولیکول های پیوندی و دستیابی به نتیجه ی مطلوب از عمل کاشت مو ، تا ۴۵ روز پس از عمل کاشت ، نباید به فعالیت و ورزش های سنگین اقدام نمود ، لذا پس از دو ماه از کاشت موها ، فرد با خیال راحت می تواند به انجام ورزش های روزمره اقدام نماید .

انجام عمل زیبایی کاشت مو با بیحسی موضعی و بدون بیهوشی کامل انجام می شود ، و پس از آن فرد به استراحت مطلقی نیاز ندارد .

از ماه چهارم به بعد ، موهای پیوندی شروع به رویش می کنند و قبل از آن فولیکول های مو در فاز استراحت ( خواب ۳ ماهه ) قرار دارند .

نحوه ی استحمام موها باید با توجه به دستور پزشک انجام شود تا فولیکول های مو از ریشه در آورده نشوند ، از این رو شست و شوی با فشار آب ملایم توصیه می گردد .

منبع: خانه سفید

Medical...
ما را در سایت Medical دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sara sarabani692 بازدید : 68 تاريخ : يکشنبه 2 دی 1397 ساعت: 18:59